fredag den 26. maj 2017

Ungdomsuddannelser


Hvis du gerne vil tage en ungdomsuddannelse så kan jeg anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden Hotel- og Restaurantskolen. Det er en kokkeskole, men de tilbyder også meget mere end det.
De tilbyder forskellige ungdomsuddannelser såsom HTX eller EUX, som er en ungdomsuddannelse, der kombinerer en erhversuddannelse med en gymnasial eksamen. Bagefter en EUX kan man vælge enten at starte direkte i job lige bagefter eller at videreuddanne sig fx som professionsbachelor.

Hos Hotel- og Restaurantskolen er der som sagt mange andre muligheder end kun at gå på deres kokkeuddannelse. Man kan også vælge at tage sin 10. klasse der, hvis man gerne vil have taget en 10. klasse.
Flere og flere steder kræver efterhånden, at man har en 10. klasse før, at man kan komme ind. Fx da jeg ville tage en HF, der stod jeg og manglede en 10. klasse. Den fik jeg så taget, så jeg kunne komme ind.

Hotel- og Restaurantskolen har en rigtig spændende hjemmeside, hvor man kan læse en masse om de forskellige uddannelser, som de tilbyder. Fx om udvalget af ungdomsuddannelser.
Hvis du gerne vil høre mere om deres ungdomsuddannelser, så kan du også få et møde med deres studievejleder, hvor du kan høre meget mere omkring uddannelsen og omkring skolen.

På hjemmesiden kan du også finde lækre opskrifter, hvis du gerne vil have lidt inspiration til noget lækkert mad.

Uanset hvad kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar