fredag den 26. maj 2017

En miniferie


Min veninde, Camilla har lige været på en miniferie med Oslofærgen
Altså Oslobåden. Da de ankom til Oslo, så havde de nogen timer i selve Oslo. På selve færgen er der flere restauranter og en Baresso. Om aftenen kan man enten gå i kasino, eller man kan få sig en drink i en af færgens barer. De har også et område med wellness, hvor man rigtig kan slappe af.

Hvis man har børn, så er der også en masse underholdning til børnene. Der er blandt andet skattejagt og en aftenklub. Der er også et poolområde for børn.
Så der er masser af ting, som børnene kan tage sig til på selve færgen.

De har nogen restpladser i maj og juni, hvor man kan spare penge på MiniCruises til Oslo på bestemte datoer i maj og juni. Så hvis I gerne vil på en miniferie med Oslofærgen, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi hjemmesiden og se hvilke restpladser, som de har tilbage.

I morgen skal jeg hjem til min veninde, Camilla. Jeg glæder mig til at høre om deres miniferie. Jeg glæder mig til at høre om, hvordan det var ombord på færgen, og hvordan det var i selve Oslo.
Så det bliver spændende at høre om deres tur.

Jeg kan klart anbefale jer at kigge forbi DFDS' hjemmeside, hvor I kan læse om alle de ting, der er ombord på Oslofærgen(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar