tirsdag den 10. juli 2012

Besøg ved lægen

Min tå ser meget bedre ud. Nu er der næsten intet betændelse tilbage, men tog alligevel til lægen idag. Jeg fik nogle gode råd til, hvordan jeg klipper min tånegle. Og så skal jeg bare tage fodbad i sæbevand og rense det med klorhexidin. Så skulle det gerne forsvinde.

Nu når jeg var deroppe, fik jeg målt mit blodtryk. Jeg ville bare være sikker på, det var, som det skulle være. ( Er lidt hypokonder) og det var heldigvis, som det skulle være.

Tror aldrig, det har taget så hurtig at være inde ved lægen, som det gjorde idag.
Var ret for en gang skyld.


Mig med Fox og Vaks. Er ikke taget idag. Vaks er min mors hund.


Nu er jeg ret træt. Var tidligt oppe i morges pga. jeg skulle til lægen. Så ligger mig nok snart ind igen.

Casper har desværre lukkevagt idag. Er rigtig træls, men det betød, at han kunne komme med mig til lægen. Så slap jeg for at cykle derned. Bryder mig virkelig ikke om at cykle.
Så det var rart.

Kram Heidi(:

3 kommentarer:

  1. Godt at høre, at betændelsen er forsvundet lidt :)
    Lyder til du har været mere heldig end jeg. Jeg havde neglerodsbetændelse i begge storetæer, fordi jeg klippede neglene helt ned ude i siderne. Hvilket så gjorde at neglen der voksede ud igen, satte sig i kødet ved tåen og skabte betændelse - av siger jeg bare!
    Jeg kom først på penicilin og da det ikke tog den i første omgang, fik jeg valget om at få dem opereret eller fortsætte på penicilinen, hvor jeg tog imod operationen.

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke kunne komme i kontakt med min mail i går, så har ikke set din nye mail. Jeg modtog dog din mail med adressen, og neglelakken er blevet sendt i torsdags. :)

    SvarSlet
  3. C.Stubbe: Ej, det lyder virkelig ikke rart. Så voldsomt var mit heldigvis ikke. Men forstår godt, du tog imod operationen.

    Tenna:
    Jeg har modtager den fine neglelake(:

    SvarSlet