torsdag den 7. juni 2012

Helt grædefærdig

Idag har jeg været ude og køre på motorvejen, og det gik så dårligt:(
Jeg blev meget forvirret, glemte nogle ting, osv.
Og jeg begyndte også at græde, fordi jeg blev så skuffet over mig selv.
Da vi kørte ud til motorvejen, gik det rigtig godt.
Efter jeg havde grædt, gik det rigtig godt.
Da vi kom ind i byen til sidst, gik det pludelig dårligt.
Ved ikke, om det var fordi, jeg var så "overgearet" pga. jeg havde haft grædt, at det gik dårligt til sidst.
Fordi normalt er jeg okay til at køre inde i byen.

Da jeg gik ud i mig og Caspers bil, fordi Casper hentede mig, begyndte jeg også bare at græde, fordi jeg er så ked af, at det gik så dårligt.
Men jeg ved ikke, om jeg overdriver, fordi der var også nogle ting, jeg var god til, men jeg synes, der er flere ting, jeg er dårlig til, end jeg er god til.

Og så skal jeg have ekstra køretimer, men kørelæren siger, at det er 1 ud af 10, der ikke skal det, fordi det er så svært at køre i Odense, fordi man næsten med det samme bliver kastet ud i at køre inde i byen.
Men er jeg lidt skuffet over, jeg skal.

Skal til teori senere idag, og lige nu orker jeg det ikke, fordi er så kvæstet, fordi jeg er så ked af det, fordi jeg følte, det gik så dårligt.

Jeg ved slet ikke, om jeg når at blive færdig med kørekortet, inden vi skal op til min mor, men det er vel også lige meget, så længe jeg bliver bedre til at køre.

Men ligger mig snart til at sove, fordi har ikke sovet særlig godt i nat.

Kram Heidi:(

5 kommentarer:

  1. Det hele skal nok gå Heidi.
    Camilla skulle jo også have ekstra køre timer, og du skal også tænke på at Odense er en meget svær by at køre i, forhold til små byerne rundt omkring i landet.

    SvarSlet
  2. Ja, men synes bare, der er så mange ting, jeg glemmer, og har kørelæren også sagt, men jeg er også meget hård imod mig selv. Men er bare så bange for, jeg ikke lærer at køre:(

    SvarSlet
  3. Alle kan lære at køre bil, så self kan du også det. :)
    Man er altid nervøs i starten, og så glemmer man alle mulige ting, men tror nu også du er rimelig hård imod dig selv. :)

    SvarSlet
  4. Kan så meget genkende det der ! Da jeg tog kørekort kostede det mig godt nok også mange tårer. Men efter 2 teoriprøver og to køreprøver fik jeg da endelig kortet ! Så du skal nok klare det, det er jo også bedre med flere køretimer og så være sikker på det man gør :)
    held og lykke herfra :)

    SvarSlet
  5. Kamilla: Ja, men føler, jeg burde kunne tingene, nu når jeg har været ude og køre et par gange. Men ja er nok ret hårdt imod mig selv.

    Carolina: Ja, det er også det, jeg tænker, at det bedre, at man har taget nogle flere køretimer, og man så er sikker på det. Og mange tak(:

    SvarSlet